Follow Us On

The Swapshop gaat franchisen! Ben jij de local hero die zij zoeken?

Je kleding swappen wordt steeds populairder in Nederland. The Swapshop is een pionier die van swappen de norm maakt. Na vele swap events, 2 winkels in Rotterdam en Amsterdam en een online collectie is het tijd voor uitbreiding! De oprichtsters Monique Drent en Laura Suijkerbuijk zijn op zoek naar ‘local heroes’ om samen het swappen in Nederland te verspreiden. Dat betekent dat jij nu onderdeel kunt worden van deze toekomstige keten van kledingruilwinkels.

The Swapshop

In The Swapshop kun je jouw kleding ruilen. In deze winkel lever jij jouw fashion items persoonlijk in en krijg je er direct swaps (punten) voor terug. Met je swaps krijg je 50% korting op items in de shop, online én op evenementen. Zo geef je nieuw leven aan je eigen items én die van andere ‘swappers’. Swappen is de ‘feel good’ manier van shoppen. Door te swappen zijn we ons bewuster van de kleding die we niet dragen en delen we meer van wat we al hebben. Zo gaat onze kleding langer mee én hoeven we minder nieuw te kopen. Swappen is een simpele maar vooral hele leuke manier om jezelf in een nieuw jasje te steken.

swapshop amsterdam

Franchiseformule

Het wordt steeds drukker in de winkels en er zijn al meer dan 40.000 items geswapt. In 2021 heeft The Swapshop 14.000.000 liter water bespaard en 30.000 kg CO2 eq. aan uitstoot voorkomen. Dat zijn 6 olympische zwembaden en 32 vluchten van Amsterdam naar New York! Laura en Monique willen samen met andere ondernemers nóg meer impact maken en het swappen verder verspreiden over Nederland. Dit gaan zij doen door middel van een franchise formule. “Wij staan te trappelen om The Swapshop samen met andere ondernemers en swappers te laten groeien in zoveel mogelijk Nederlandse steden.“

The Swapshop is op zoek naar mensen die blij worden van de missie van The Swapshop, energie krijgen van persoonlijk contact met swappers en een gevoel voor stijl hebben. Ben je al enthousiast? Lees dan meer informatie over de franchiseformule op www.the-swapshop.com, in de franchise brochure en stuur ze een berichtje!

Gerelateerde Berichten

MENDED-1-

Nederland is klaar voor MENDED

8 november 2023 – Utrecht. Ruim een jaar na...
Turtlehorn - Survivors of the Future

Collectie Turtlehorn ‘Survivors of the Future’

Kijkend naar de toekomst… er is een volk dat...