Follow Us On

Spin & Spinnen

Ecopolitan nummer 4

In ECOPOLITAN Magazine No. 4 is het thema SPIN | Spinnen. Diversiteit aan verhalen van Spinnen in modeweb, die samenwerken met anderen vanuit verschillende bedoelingen. Ook items vanuit het maakproces van mode zoals spinnen van een draad, weven & breien van een stof en mode maken dicht bij huis.

Love, Peace & Happiness

Ecopolitan nummer 3

ECOPOLITAN No 3 is een gesamtkunstwerk met een mix aan Mode & Mens verhalen. Een toekomstbeeld over het dragen van tijdloze unisex mode met liefde voor ambacht vormgegeven. Ieder mens bezit een capsule modecollectie. Daarnaast mode anders consumeren door lenen, ruilen, herstellen of zelf maken. Mode als canvas voor de 17 SDG doelen van de VN voor een betere wereld met respect voor mens, dier en aarde.

ECOPOLITAN e-magazine is een actie voor Fashion Revolution Week 2022.

Rights, Relationships & Revolution

Ecopolitan nummer 2

Sustainable fashion magazine – ECOPOLITAN is een gesamtkunstwerk. Een wrap met een diversiteit aan Mode & Mens verhalen. Als actie voor Fashion Revolution Week 2021 in coronatijd. Thema’s zijn Rights, Relationships & Revolution. Als mens heb je de meest duurzame relatie met jezelf. Mode is een tweede huid. Jezelf hullen in goede kleding. Mode als canvas om aandacht te vragen voor de Sustainable Development Goals. Samen meer impact creëeren voor een betere wereld met meer respect voor mens, dier en klimaat.

Are you an ECOPOLITAN?

Ecopolitan Magazine

Ecopolitan nummer 1

Sustainable fashion magazine – ECOPOLITAN is een wrap. De ingrediénten zijn Fashion Revolution Week, impact coronavirus, support duurzame mode en mondkapjes. Een mooie mix met aandacht voor mens & mode. Als je kijkt naar de modeketen, ervaar je hoe Mode ons met elkaar verbindt. Van katoenboer, mode maker tot modedrager. Als consument kun je de vraag stellen #whomademyclothes? en ook #whatisinmyclothes?

Adverteren

interesse in een plaatsing in het magazine?

Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Indien het interessant is voor de lezer en past bij het magazine, maken we graag een aanbieding op maat!

ecopolitan-magazine#3