Follow Us On

New Look!

Deze week start ik met content verzamelen voor nieuwe ECOPOLITAN No.4 Een heerlijke, creatieve chaos in mijn hoofd met diversiteit aan ideeën. Om al lekker in de mood te raken voor een fris lente editie heeft IJgenweis, visuele vormgeving de look van de website ververst en is een cover vormgegeven.

Inspiratie is SPIN | SPINNEN

WIE?

In het landschap waarin ik beweeg, zie ik verschillende SPINNEN met een prachtig, duurzaam mode web. Samenwerkingen vanuit een thema, onderzoek om de modewereld te veranderen. Hoe bijzonder als deze SPINNEN hun ervaring opschrijven en met de lezer van ECOPOLITAN No.4 willen delen. 

HOE?

Bij het werkwoord spinnen wil ik kijken naar hoe mode maken? Van het spinnen van een (circulaire) draad, het weven of materialen samenvoegen voor een stof, kiezen voor nieuwe of oude grondstoffen. Hoe mode maken? Op maat ‘made by order’, een jeans gemaakt door een kleermaker, zelf aan de slag met de naaimachine of een co-creatie tussen consument & modemaker. Samen onderzoeken hoe en welke waardering past bij mode anders consumeren & produceren passend bij een circulaire economie. 

WEB

Ecopolitan No.3 sustainable fashion magazine is te lezen als een toekomstvisie over hoe mode te produceren en te consumeren. Ook deze vierde editie zal dit verhaal bekrachtigen door de nieuwe mode & mens verhalen. Mijn bedoeling is om vanuit waardering en betekenis met elkaar genieten en leven op planeet aarde.

Er ontstaat een ECOPOLITAN reeks, die met elkaar zijn verbonden.

De komende tien weken verschijnen blogs op de website. Dit als voorproefje op de inhoud van het vierde magazine. Ook is het mogelijk om een geprint ECOPOLITAN No.4 magazine te reserveren.

Voor de nieuwe look is beeldmateriaal gebruikt van Stephanie Willems, deelnemer aan de ReImagine wedstrijd van ReShare en Dutch Sustainable Fashion Week in 2022.

Groet, Map

( redactie | samensteller )

Beelden fotoshoot:
Fashion by Stephanie Willems, @stephastique
Fotografie: Kirsten Busman, @kirstenbusman_
Visagie: Lotje Tempelman, @lots.looks
Haar: Annet van der Schuit. @annet_schuit
Model Joy: @whatsersaid / @_hi_lunaaa
ReImagine: @legerdesheilsreshare@reshare_store

Gerelateerde Berichten

Linnen Jas die oplost

We kunnen vandaag al kleding produceren die gemaakt...

COSH lanceert shoppingroute Rotterdam

Op 11 maart lanceert COSH!, het duurzame tech...

Super SPIN Roosmarie

Roosmarie Ruigrok is een prachtige ‘SPIN’, die verschillende...