Follow Us On

Verfrissend modecafé in SamenZwolle!

De bezoeksters van het FRIS MODE CAFE arriveerde met volle tassen kleding voor de kledingruil. Niet alleen de garderobe is verfrist. Ook informatie over duurzame mode voor een andere mindset van de modeliefhebsters. Het instorten van de modefabriek Ranaplaza in Bangladesh was voor Map Renes aanleiding om een café te organiseren in Zwolle.

Frisgroen Modefeest

Groene Stof

Lynsey Dubbeld, trendanalist en auteur van het boek ‘Mode voor Morgen’ heeft verteld over fair fashion, duurzame en innovatieve materialen voor kleding en hoe een groene garderobe eruit kan zien. In de FRISGROEN videoclips impressie van de duurzame modeshows in het poppodium Hedon en bij het Stoere Vrouwen Event in Studio K te Amsterdam.

Een goede garderobe tip was om kleding langer te dragen, te ruilen of tweedehands kleding te kopen. Zo krijgt kleding een langere levensduur. Kledingruilen kost geen geld. Na het informatieve programma ging het swoppen los bij Das Nouveau Vod.

fris mode cafe Modefeest

Das Nouveau Vod

De zomerse kledingruil “Das Nouevau Vod” was een extra mode item georganiseerd door Amelieke van de Lavoir. Voor de zomer weer een frisse kijk op mode!

Het inhoudelijk programma gaf groene stof tot nadenken. Bij een volgende shopmoment een bewuste keuze maken zodat je meer plezier beleeft aan kleding. waar je meer plezier aan beleeft. Nu eerst genieten van de zomervakantie met geruilde kleren in onze reisbagage.

fris mode cafe Frisgroen Modefeest

Gerelateerde Berichten

Tulpenboom in bloei

Het is lente! in Twente

Het klinkt als een liedje in de oren,...

COSH lanceert shoppingroute Rotterdam

Op 11 maart lanceert COSH!, het duurzame tech...
Ecopolitan Magazine

Cirkel cirkelt

Samen al cirkelend bewegen verspreidt over heel Nederland....