Follow Us On

FRISGROEN feest & expo

Op 16 mei 2010 was de tweede editie Frisgroen met een matinee- en avondprogramma in het poppodium Hedon. Hierbij was de hoofdact voor het modelabel Studio JUX, die een eigen modefabriek heeft in Nepal. De opening was een modeperformance met live muziek by Shock Royal. Later in het programma was de lancering van de nieuwe uniformen van Stoere Vrouwen, die ook zijn vormgegeven door Studio Jux. Een inleiding door documentairemaakster Dorien Pfauth over haar film “The swing machines must run”. Een impressie van hoe de kleding van Studio Jux wordt gemaakt in Nepal.

Lancering nieuwe uniform Stoere Vrouwen

Gastsprekers waren Nienke Fedes – PR vrouw Brennels, Stoere Vrouwen, Jan Huisman de Zwolse Afvalburgemeester en Dorien Pfauth.

Bij de modeshow Green Fashion (F)acts verschillende duurzame mode van casual t-shirt, vrouwelijke jurken tot zakenkostuum. Dit in samenwerking met Joke Bom, eigenaresse van de duurzame modewebwinkel WatMooi en andere duurzame modemerken zoals Aarden ( voorheen Dutch Spirit), Mud Jeans, Rianne de Witte en Ecocouture.

Ook in het programma Kledingruilparty Das Nouveau Vod van Amelieke de la Voor, Swopteam by Inez van der Voet, fair trade producten by Cabula, Planten interieur advies by Evelien Koekoek.

In het Café heerlijke fingerfood van Melting Pot. Muzikale omlijsting door de DJ Soulclap.

Vorige BerichtVolgende Bericht

Gerelateerde Berichten

Green fashion award - Studio Jux

Studio Jux wint Green Fashion Award

Natuurlijk zijn wij apetrots op de vrouwen achter het...
Frisgroen feest No1

FRISGROEN feest in poppodium Hedon

Data 16 mei 2009 Het eerste Frisgroen feest is...